Oldtimer Event Lienden
 • laaravlaarav april 2017

   5e Oldtimer Event Lienden op 2e Pinksterdag 2017 (5 juni).

  Hier : http://www.oldtimereventlienden.nl/  kun je even kijken


  Inschrijfformulier voor OIdtimer Event Lienden 2017.

  Zie voor verdere informatie over programma, tijden en locatie onder “Editie 2017”. De kosten voor deelname bedragen dit jaar € 12,50 ​per voertuig incl. 2 personen. Voor elke verdere deelnemer bedragen de kosten € 2,50 p.p.  U wordt ontvangen met koffie/thee met wat lekkers en u ontvangt verder een lunchpakket en een munt voor de koffiestop. Uiteraard krijgt u het routeboekje met info en  het speciale 1e lustrum rallyschildje. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven met hoeveel personen u deelneemt. Het inschrijfgeld per t​weewieler bedraagt € 10,00.

  ​Speciaal voor deze eerste lustrum editie ontvangen de deelnemers een kortingsbon van Classic Park te Boxtel ( € 5,00 i.p.v. € 9,50). Zie de website www.classicpark.nl voor info over dit automuseum en de evenementen.

   Gaarne het bedrag voldoen op rekeningnummer: NL06 SNSB 0821 7852 14 t.n.v. Oldtimer Event Lienden onder vermelding van uw naam en het kenteken van uw voertuig of tweewieler.

  Hier onder het persbericht

  Groet Adrie

  Persbericht Oldtimer Event Lienden 2017.pdf
  283K

Beste clubleden,

Log hier in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft als het goed is uzelf als lid aangemeld via de site, met hetzelfde gebruikersnaam als van de website kunt u hier inloggen. Wijzig na inloggen direct het standaard wachtwoord naar uw gewenste wachtwoord voor het forum. Tip: maak dit wachtwoord gelijk aan het wachtwoord van de website. Heeft u hulp nodig? Neem dan even contact op via dit formulier

Inloggen